Årets Julefrokost i Vodder Idrætscenter 12. december 2009

Southern Comfort Band underholder til Årets Julefrokost i Vodder Idrætscenter lørdag den 12. december 2009.

For 10. år i træk har frivillige kræfter organiseret julefrokost i Vodder Sogn. Et arrangement, som er blevet en succes.

Download invitationen / plakaten og hæng den op eller send den videre

Lidt om Southern Comfort Band…

Southern Comfort Band har eksisteret i hen ved 10 år. I begyndelsen forgik det hele på engelsk og genren var country musik.I dag er repertoiret dog noget mere alsidigt med numre af f.eks. Bamse, Kim Larsen, Smokie, John Mogensen, Robbie Williams og diversenumre fra hitlister.

Bamse, Kim Larsen, Smokie, Dodo, RayDeeOhh, Robbie Wiliams og den genre er blandt det bærende, når et af Danmarks meget erfarne orkestre med 10 år på bagen spiller op. Orkestret er meget alsidigt og spiller alt fra hel-aftens-arrangementer ved familiefester til receptioner og byfester. Orkestret er gode til at stikke fingeren i jorden, og du får nøjagtigt det, du og dine gæster vil have. Bandets medlemmer har videre erfaring fra andre orkestre som Albatros, Mojn Duo og New Fashion, hvilket er en enorm styrke, da det giver Southern Comfort Band ekstra punch og alsidighed.

Så gå ikke glip af Årets Julefrokost i Vodder Idrætscenter den 12. december 2009. Tilmeld jer hos Henrik Clausen, tlf. 23 93 78 90 eller pr. e-mail bi-he@mail.tele.dk.