Kategoriarkiv: Aktivitet

Vælg en dato under aktivitets håndtering

Høstfrokost 27. september 2015

20150927 Høstfrokost nyeSøndag den 27. september holdes der Høstfrokost kl. 12.00 i Vodder Idrætscenter – lige efter høstgudstjenesten i Vodder Kirke, som starter kl. 10.30.

Laila fra Æ’Høker tryller den lækreste buffet frem :)

Husk tilmelding er nødvendigt – senest den 25. september hos Æ’Høker (Letkøb) i Frifelt.

Det er gratis for nye tilflyttere at deltage – så hvis du har fået en ny nabo – så informer dem gerne om arrangementet :)

Så er Loppemarkedet i Frifelt parat igen

LoppemarkedSå starter loppemarkedet op igen.

Første gang er søndag 1. februar fra kl. 10.00-14.00 på Roagervej 9, Frifelt.

Kom og se der er kommet mange nye brugte ting og sager.

Husk at alt overskuddet går til Vodder IdrætsCenter – så kom og køb.

Derefter er der loppemarked den 1. søndag i måneden (med forbehold for ændringer)

Lysfest, fakkeloptog og fællesspisning den 2. februar 2014

lysfest2Tag hele familien med til hyggelig Lysfest (Kjørmesfest) i Vodder Kirke og Vodder IdrætsCenter

Søndag den 2. februar 2014
kl. 17.00 – ca. 20.00

Tilmelding forlænget til 29. januar!

Sammen med Vodder sogns nye præst Camilla Eilskov Friis vil Vodder Sogns Lokalråd gerne skabe mere liv i Vodder Kirke og ifm. Kyndelmisse den søndag den 2. februar holder vi sammen Lysfest med følgende program:

Læs resten

Fiskekonkurrence ved Frifelt og omegn den 17. august kl. 06.30

Vil du vinde 2.000 kr. ved fiskekonkurrencen den 17. august ?

Det kan du – hvis du fanger den længste gedde og sponsorpræmier, hvis du deltager i fiskekonkurrencen den 17. august kl. 06.30 – 14.00.

Konkurrencen foregår i søerne vest for Friflet og grusgravene i Normsted.

Fiskekort købes ved Frifeltvej 16, 6780 og prisen pr. fiskestang er 100 kr. Bemærk at der også kan købes agn.

For mere info – kontakt Tonny Jessen på tlf. 21268549.

Bemærk – evt. overskud går til udbygningen af Vodder IdrætsCenter i Frifelt.